Članovi

Vlado Baraščuk osoba mnogih talenata o čijem se porijeklu malo zna. Strog, ciničan i sarkastičan, ali ipak odan i pravedan prema onima koji to zasluže. Navodno je bio plaćenik regrutiran od strane Crkve u redove Inkvizicije i poslan u hrvatske krajeve u lov na osmanske špijune i heretike. Nakon što je došao u sukob s poslodavcima, priređena mu je zasjeda na Kaptolu odakle jedva izvlači živu glavu. Sklonište pronalazi u susjednom Gradecu i Redu srebrnog zmaja odakle nastavlja planirati osvetu onima koji su ga izdali. Odnedavno promaknut je u čin Velikog Meštra.
Matko Lendler Rođen je u gradu na četiri rijeke godine gospodnje 1992. Još kao mladić napušta obitelj i svoj dom u Karlovcu te kreće na sjever u potrazi za zlatom i pustolovinama. Nakon mnogo godina lutanja postaje Član Reda srebrnog zmaja u kojem zbog svojih iznimnih vještina u baratanju lukom i strijelom ubrzo biva promaknut u vođu streličara. Priča se da jednom prilikom pogodio medvjeda strijelom točno u oko i time spasio i osvojio srce jedne prelijepe djeve. Odnedavno ima čin dopredsjednika i oružara reda.
Zoran Bulat Rođeni zagrepčanin dalmatinskih korjena i odgovarajućeg karaktera dugo je svoju sreću i zvanje tražio po brdima i šumama hrvatskih krajeva. Razočaran neuspjelom potragom vraća se kući, samo da bi otkrio da mu je ono, što je toliko dugo tražio, bilo pod nosom. Tako je svoj mir, od 2013. godine, našao u redu srebrnog zmaja. Između mnogobrojnih putovanja i turnira vrijeme krati praveći srednjovjekovno zaslađeno vino, hipokras.
Hrvoje Pavličić – Hrc – Ako je izgubio na viteškom turniru, pije da zaboravi; ako je pobijedio u bitci, pije da proslavi; a ako se ništa ne događa, pije da bi se nešto dogodilo. Velika srca, relativno bistra uma (unatoč pokojoj kapljici) i oštrog mača ovaj reinkarnirani vikinški ratnik se kroz razne pohode na Kaptol brzo prometnuo u jednog od iskusnih vođa obrane Gradeca. Trenutno skuplja plaćenički danak u Redu srebrnog zmaja kako bi otplatio dug krčmarima.
Borna Živković, pl. Polz Poznat u redu kao Jastog Hobotnica, ovaj stvor dežurna je luda. Svjetlo dana ugledao je 1977., a član je Reda od 2013. Iznimno istančanog diskursa i britka jezika, trapav kao pijani vepar. Ne očekujte od njega prevelike finese, no u oklopu je tenk. Ljubitelj ljekovitog bilja, miljenik među damama. Blesav kao noć, zaigran kao štene. Stremi ka dostizanju viteškog ideala, i zasad je na dobrom putu.
Lovro Rođen 1993.godine Gospodnje. Član od 2013. Plemićkog podrijetla Vranići grba crno-bijelog sa simbolom lava, pravi purger, voli sve tipove hladnog oružja, posebno duge mačeve, također viješt sa lukom i strijelom.
Branimir Vardaj – Za prijatelje zvan Ico. Jednom riječju pravi prazmaj; član Udruge prije njenog postojanja. Vitez lutalica, majstor u obradi kože, umjetnik u duši – zmaj od čovjeka!
Adrian Repustić – rođen 1988. godine, obiteljsko porijeklo nepoznato. Mač i luk voli podjednako, iako mu je draža mobilnost. Od svih stvari koje se znaju (ili ne znaju) o ovom vitezu, jedino je sigurno da voli pivo.
Jakov Gavran iz plemenite obitelj Gavrana ,vještinama mača luka i sjekire se bavi više od 12 godina , član glumačkih trupa i streličarskog reda, njegova vještina s oružjem se može jedino mjeriti s njegovim egom. Plemenite boje njegova grba su zelena i smeđa a simbol je zlatna vjeverica.
Josip Smernić, rođen u plemenitom gradu Sisku godine Gospodnje 1993, navodno vuče korijene iz stare češke obitelji što se vidi po njegovoj ljubavi prema pivu koje voli skoro više od hrane. Član je udruge od 2012. godine, gdje redovito spajajući svoje dvije najveće strasti – povijest i pivo, informira članove o poznatim i onim manje poznatim delicijama srednjeg vijeka.
Krešimir Hruškovec – Krešimir iz klana Hruškovec. Korijene vuče iz prigorskih brega i dalmatinskih plaža. Ponizni kmet. Od milja zvan Kokica. Rođen ljeta 1974. u Zagrebu. Ponosni kriglonoša i zaštitnik pivopija, veseljak i hedonist, trenutno u potrazi za novom tavernom. Član Reda srebrnog zmaja od 2010. Godine.
Fran Kostelac – Fran dolazi iz talijanske obitelji graničara koja tijekom 15. stoljeća bježi iz Italije i naseljava prostore Like, tj. Kostelčevo selo.
Bistar um tjera ga u osvajanje novih prostora i pronalaženje novih avantura.
2013. godine pridružuje se Redu kao maloljetni član.
Irena uvijek nasmijana djeva potomak je stare obitelji Matković, rođena ljeta Gospodnjega 1988. Redu srebrnog zmaja pristupa 2014, te se iskazuje umijećem streličarenja.
Žilama joj teče konjanička krv kojoj se nikako ne može oduprijeti, te iako to ne priliči jednoj djevi, sanja o danu kada će u punom oklopu svog konja potjerati prema redovima ljutih neprijatelja.
Mirna je i uporna,što je najgora kombinacija, a svojim vedrim temperamentom i velikim znanjem bogate nam povijesti te svojim pričama uvijek uveseljava ostale članove reda.
Stjepan Lovasić– rođen na okruglu 1990. godinu, član Reda od 2014. Nepoznata porijekla, prema svemu sudeći odrastao među medvjedima negdje u švedskim šumama od kojih je naslijedio urednost, spretnost i prilagođenost društvu…što će reći da ih nema. Voli mahati sjekirama i mačevima te piti mnogo piva.
Karlo pl. Barišić, potomak ponosne turopoljske obitelji Barišić, koja na ovim prostorima obitava još od provale Tatara. Poznat po ljubavi prema lošem vinu, lijepim ženama i dobroj domaćoj gujdi. Neobuzdana duha i kratkog pamćenja, pronašao je svoj mir u Redu srebrnog zmaja 2015. godine gdje je, nakon strašnog incidenta u Češkoj, postao privatnim kmetom Velikog Meštra.
Ivan Lončarević – lutajući besciljno bespućima svoje rodne Slavonije, mladi Ivan , rođen godine Gospodnje 1996., bježi od svoje plemićke obitelji Lončarevića i prisilnog braka, smatrajući kako još mora tražiti svoje mjesto pod suncem. Put ga dovodi u prijestolnicu Hrvatske, grad Zagreb, gdje se pridružuje udruzi 2013. godine kako bi naučio tajne raznih srednjovjekovnih zanata, te borbom stekao slavu svojem imenu.
Marin Novoselac – Skromnih korijena, djetinjstvo je proveo čuvajući svinje po šumama Slavonije. Postavši muškarac, odlučuje znojem, krvlju i čelikom steći zlatnike i slavu svome imenu. Kao plaćenik luta iz borbe u borbu te se tako godine Gospodnje 2018. pridružuje Redu Srebrnog Zmaja, gdje postaje znan kao Renato, Marino, Marinko i Gojko.